Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.... ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Η λύση, σύμφωνα με τον πρόεδρο Χριστόφια και το Κομμουνιστικό Κόμμα ΑΚΕΛ, είναι να μετατραπεί Κύπρος σε Σοσιαλιστικής Σοβιετικής Δημοκρατίας.

Δεν δείχνουν ενδιαφέρουν ούτε έχουν έγνοια στην κλιμάκωση των οικονομικών προβλημάτων.
 Σχεδιάζουν εδώ και πολύ καιρό και ακολουθούν ένα κομμουνιστικό μοντέλο το οποίο απέτυχε σε όλους τους τομείς των δημοσίων υποθέσεων, όμως, επειδή δεν ξέρουν κάτι διαφορετικό και λόγο της τυφλής προσήλωσης στα Μαρξιστικά / Λενινιστικά ιδεώδη, προτιμούν να συνεχίζουν την ίδια καταστροφική και εγκληματική πολιτική, παρά τις καθημερινές αποτυχίες που κοστίζουν στη χώρα μας πολύ ακριβά .

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, οι ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες πληρώνουν το τίμημα.
 Με το σωστό σχεδιασμό αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και ο καθένας θα μπορούσε να απολαύσει πολύ περισσότερο από την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι όταν είχαν αναλάβει τη διοίκηση της Κύπρου, βρέθηκαν με περισσότερα από €500 εκατομμύρια πλεόνασμα, υγιείς (θετική) ανάπτυξη και ακόμη θετικό εμπορικό ισοζύγιο. Την καλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης…..   …ΤΟΤΕ

Το επιχείρημα ότι όσοι είναι πλούσιοι πρέπει να συμβάλουν στην ελαχιστοποίηση των απωλειών είναι απλά ένα ακόμη στοιχείο το οποίο έχει ληφθεί από το βιβλίο του Λένιν και του Μάρξ.
 Με λίγα λόγια, προσπαθούν να καταστρέψουν και να κατεδαφίσουν ένα απόλυτα καθιερωμένη οικονομικό σύστημα που συνέβαλε στην ανάπτυξη της χώρας αυτής και μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της τουρκικής εισβολής του 1974, ένα σύστημα το οποίο είναι αποδεδειγμένο, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να δοκιμάσουν το όνειρό τους , ένα σοβιετικό σύστημα, το οποίο απέτυχε σ 'όλο το κόσμο.

Υπάρχει πιθανότητα να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν οι λεγόμενοι ηγέτες που δεν έχουν γνώσεις για να διαχειρίζονται τις δημόσιες υποθέσεις;

Είναι μια τεράστια έκπληξη και απογοήτευση το ότι δεν υπάρχει κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση κανείς δεν διαμαρτύρεται με πειστικό, πραγματικό και δυναμικό τρόπο. Σε όποια άλλη χώρα του κόσμου οι διαδηλώσεις θα ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Ο παράγοντας ΜΟΝΟ που μας κράτησε ζωντανό και ισχυρούς για να διαπραγματευτούμε μια λογική λύση, ήταν η ικανότητά μας να έχουμε ισχυρή οικονομία. Με την ανίσχυρη και ανεμική οικονομία δεν θα επιβιώσουμε, πόσο μάλλον να διαπραγματευθεί κάποιος  δίκαιης λύσης.

Πρέπει να Υποψιάζομαι ότι πίσω από το μυαλό τους είναι ακριβώς η λύση που θέλουν να επιβάλουν;
 αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν σκληρά για να κατεδαφίσουν την οικονομία μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου