Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Φυλετικές Διακρίσεις

Πολύ επίκαιρο το θέμα των διακρίσεων γενικά. Το ενδιαφέρον είναι ότι κανείς δεν αντιδρά πραγματικά όταν οι διακρίσεις συμβαίνουν σε βάρος του Ελληνισμού της Κύπρου από τον ΙΔΙΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ Της κυπριακής δημοπρασίας.

Μόνο προδοσία μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια του Δημήτρη Χριστόφια να δωρίσει στην Τουρκία: απόενοχοποίηση, σταθμισμένη ψήφο, 50,000 έποικους για αρχή!!! Εκ περιτροπής προεδρία, διαπραγμάτευση του δικαιώματος επιστροφής και το δικαίωμα περιουσίας. Εισβολές μητέρων πατρίδων, Η υποβάθμιση της κρατικής υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ‘ΝΟΤΟ’.

Μέγιστη προδοσία είναι και η καταρράκωση της οικονομίας μας η οποία ανθούσε σε δύσκολους μετά τον πόλεμο στο Ιράκ, εποχή.

Παντελώς αδικαιολόγητη και ανεξήγητη η συμπεριφορά του, διότι είχε την προϊστορία 70 χρόνων να τον καθοδηγούν και ακόμα ένα στρατό από ανθρώπους που πέρασαν ολόκληρη την ζωή τους μελετώντας και διατρίβοντας στο Κυπριακό πρόβλημα. Επέλεξε να τους αγνοήσει.

Η διάκριση που γίνεται λοιπόν, είναι ενάντια στον Ελληνισμό της Κύπρου,  τους Μαρωνίτες, Αρμένιους και Λατίνους.
Οι ποιο πάνω, πληρώνουν και θα πληρώνουν φόρους και αίμα για να συντηρούν τους διάφορους πρόσφυγες και μετανάστες πολιτικού ασύλου, αλλά και του εποίκους.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ κύριε ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΙΜΗΜΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, αν και εφόσον χρειαστεί.

ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ:
ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ALEXANDER DOWNER ως απαράδεκτο.
Απόσυρε ΤΩΡΑ τις παράνομες προσφορές σου.
Απεγκλωβίσου από τις εμμονές του παρελθόντος και διεκδίκησε το παρόν και μέλλον. Οι Τούρκοι και Άγγλοι, παραδέχτηκαν τους σχεδιασμούς ενάντια στην Κύπρο, ακόμα και δολοφονίες Τουρκοκυπρίων για να τις φορτώσουν στους Ελληνοκύπριους, εσύ ακόμα να το μάθεις;
Προσηλώσου στους Κυπρίους και άσε τους ξένους.
Πρόβαλε ΜΟΝΟ τις αρχές που διέπουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η…… παραιτήσου από το αξίωμα του ύπατου, αν δεν έχεις το σθένος, το θάρρος και την ικανότητα. Και αυτή σου η πράξη θα είναι προς όφελος της πατρίδας, ίσος ποιο ωφέλιμη από του να συνεχίσεις...

1 σχόλιο: