Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!


Σε λίγες ημέρες, οι Παλαιστίνιοι θα υποβάλουν αίτηση για ανεξάρτητο έθνος, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
 
Κύπρος και Ελλάδα πρέπει να κάνουν μια επιλογή, που όλα-σε-όλα θα καθορίζει και το μέλλον της πολιτικής και των πολιτικών, κυρίως στις περιφερειακές υποθέσεις μας και στον κόσμο, για πολλές δεκαετίες.

Το Ισραήλ
 και το ισχυρό λόμπι τους στις ΗΠΑ θα παρακολουθούν κάθε ψηφο υπέρ, αλλά κυρίως το ενδιαφέρον θα υπάρξει για τις ψήφους κατά της δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους.

Αυτό
 δεν θα έπρεπε καν να είναι μια δύσκολη επιλογή για μας.
Ποια είναι η
 σχέση μας με τους Παλαιστίνιους και ποιες οι προοπτικές για πολιτικά και οικονομικά οφέλη;
Επίσης, ποια είναι η
 σχέση μας με το Ισραήλ και ποιες είναι οι προοπτικές για πολιτικά και οικονομικά οφέλη;
Ας εξετάσουμε τις δύο περιπτώσεις:
Η παλαιστινιακή
 προσπάθεια θα υποστηριχθεί από όλο τον ισλαμικό κόσμο στην προσπάθειά τους, διότι είναι μακροπρόθεσμος στόχο τους η εξάλειψη κάθε είδους  Χριστιανισμού και χριστιανικών μνημείων. Ο επόμενος στόχος θα είναι να αμφισβητήσει την ύπαρξη του χριστιανισμού ως πίστη.
 
Εβραίοι πολίτες, παλαιστινιακής καταγωγής, ζουν εργάζονται και να ευημερήσουν στο Ισραήλ χωρίς περιορισμούς. 
Υπάρχουν ακόμη και Εβραίο-παλαιστινιοι βουλευτές που εκλέγονται στο δημοκρατικό σύστημα του Ισραήλ. Το ερώτημα είναι σαφές? Γιατί οι Παλαιστίνιοι δεν μπορούν ή / και δεν θέλουν να ζουν κάτω από το δημοκρατικό σύστημα και ποιά κίνητρα έχουν για να διεκδικούν ανεξαρτησία, για την οποία αγωνίζονται’ για τόσα χρόνια; Γιατί ισλαμικές χώρες δεν υποστηρίζουν τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους εκτός από την οικονομική βοήθεια ή / και στρατιωτικές προμήθειες για συνεχίζει τα προβλήματα στο Ισραήλ;
 
Ποιο ήταν το όφελός μας από την παράλογη υποστήριξη για 50 χρόνια προς την παλαιστινιακή υποθέσεις; ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝ, ΤΙΠΟΤΑ.
Ποια είναι η σχέση μας με τους Παλαιστίνιους; ΤΙΠΟΤΑ
Ποια είναι η
 σχέση για την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους ; Αρνητικό γιατί σχετίζεται με την προσπάθεια της Τουρκίας, να θεσπίσει χωριστό κράτος στα κατεχόμενα εδάφη της Βόρειας Κύπρου.

Η αρχή από την οποία καθοδηγούνται είναι μία και δεν αλλάζει: εκείνοι που δεν είναι Μουσουλμάνοι είναι άπιστοι και οι επιλογές τους παραμένουν δύο? ΕΙΤΕ να ασπαστούν το Ισλάμ, ή να πεθάνουν.

Το Ισραήλ από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να προστατεύσει τον Χριστιανισμό και την ύπαρξή του, τη διατήρηση των χριστιανικών μνημείων ακόμη να επιβιώσουν, καθώς περικλίεται από ισλαμιστές καθώς και εχθρικές χώρες. Να προστατεύσει κάθε θρησκεία πού υφίσταται και λειτουργεί υπό τις προκαθορίζομενες θρησκευτικές παραδόσεις της κάθε μία από αυτές
Όποιοι
 σεβονταί τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, μπορούν να ζούν και να εργάζονται στο εβραϊκό έθνος σύμφωνα με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μιάς απολύτως δημοκρατικής χώρας, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, την καταγωγή, το χρώμα.

Σύμφωνα με τις παράξενες συνθήκες και εχθρικό περιβάλλον της περιοχής, το Ισραήλ δεν ανέχεται την παραβίαση τών εθνικών συμφέροντων, κάθε είδους.

Ποιο ήταν το όφελός μας από την παράλογη υποστήριξη για 50 χρόνια προς την παλαιστινιακή υποθέσεις; Ένα εχθρικό εβραϊκό λόμπι ΣΤΙΣ ΗΠΑ εναντίον των συμφερόντων μας.
Ποια είναι η
 σχέση μας με το Ισραήλ; ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, γεωπολιτική ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ / ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ εχθρικό περιβάλλον
 
Ποια είναι η σχέση για την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους ; Αρνητικό γιατί σχετίζεται με την προσπάθεια της Τουρκίας, να θεσπίσει χωριστό κράτος στα κατεχόμενα εδάφη της Βόρειας Κύπρου

Η αρχή με την οποία Ισραηλινοί καθοδηγούνται είναι μία και δεν αλλάζει: Όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας.
Ως εκ τούτου, θα τους αντιμετωπίσει ως εχθρούς επειδή φίλος του εχθρού μας είναι εχθρός μας, δεδομένου ότι ο εχθρός του εχθρού μας, είναι φίλος μας.

Αυτή είναι χωρίς καμία επιφύλαξη η πιο κρίσιμη στιγμή των 10.000 χρόνων ιστορίας μας. Σωστές αποφάσεις και τα κατάλληλα μέτρα θα κάνουν τη διαφορά μεταξί ύπαρξης και τη λήξη της ύπαρξής μας.
 
Έχουμε εμπιστοσύνη ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ θα συμπεριφέρτούν με τέτοιο υπεύθυνο τρόπο;  
Δεν τους εμπιστεύομαι ακόμα και να αποφασίσουν για ένα μπουκάλι νερό. Μην εμπιστεύεστε ότι, αυτοί δεν θα βλάψουν τα εθνικά μας συμφέροντα;

Ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ θα καταστρέψουν τα πάντα γιατί δεν μπορούν να πάρουν μια σωστή απόφαση, ούτε μπορούν να αποφασίζουν καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου