Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Για να κατανοήσουμε κάτι, πρέπει να γίνει γνωστό!

Ένα ακόμη επίτευγμα Χριστόφια (πόσο δύσκολο ήταν αυτό; αν λάβουμε υπόψη όλα τα άλλα επιτεύγματα κατά τη διάρκεια της θητείας του) ήταν να καταστρέψει τη μοναδική ναυτική βάση, μέσω της οποίας, θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε, -στο όριο της ικανότητας της- έναντι των τουρκικών προκλήσεων στην Αποκλειστική μας Οικονομική Ζώνη, και αυτό κατά τη διάρκεια της περιόδου που αρχίζει το μεγαλύτερο απο ποτέ έργο για την επιβίωσή μας (αν είμαστε σε θέση να το χειριστούμε)

Το Ισραήλ ήρθε για να μας υποστηρίξει, γιατί ξέρουν (εμείς δεν γνωρίζουμε, δυστυχώς) ότι το αμοιβαίο όφελος μας είναι να περπατήσουμε μαζί με αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ακόμη έχουμε μπροστά μας έναν κοινό εχθρό.
Προτείνουν την επανασύσταση μεσα σε δύο μήνες απο Ισραιλινή εταιρεία, τής ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΙ και έδωσαν το μοναδικό προνόμιο για ΑΓΟΡΑ σκαφών και του εξοπλισμού υπό προτιμησιακούς όρους ξέροντας την τρομερή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Τι κάναμε;
Ακριβώς αυτό που συνήθως κάνουμε τα τελευταία τρία και ήμισυ έτη, ΤΙΠΟΤΑ, μέχρι σήμερα ...

Ως εκ τούτου, ο Χριστόφιας καταστρέφει την οικονομία μας, καταστρέφει κάθε τρόπο θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε και ελαχιστοποιεί το ηθικό του λαού στο χαμηλότερο επίπεδο από ποτέ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Τα μαθηματικά, Εγώ τα έχω κάνει!

Συμμαχία με την Κούβα, τη Συρία, το Ιράν και η Βενεζουέλα, προκειμένου να κερδίσει την υποστήριξη κατά της Τουρκική Εισβολή και Κατοχής της γης μας και ενάντια στα τεράστια οικονομικά προβλήματα .... Πώς και δεν είχαμε συμπεριλάβει τη Βόρεια Κορέα; τεράστιο λάθος, με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα τσαντίσεις ΗΠΑ, Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ερώτηση? Τι είναι αυτό που κάνει έναν εκλεγμένο πρόεδρο ένοχο για εσχάτη προδοσία;

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η λύση στο οικονομικό πρόβλημα.


ΠΑΓΩΜΑ
 ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΩΝ ΚΑΙ ακόμα ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ των μελών του ΑΚΕΛ και του Χριστόφιας.
Είναι γνωστό
 ότι οι μισθοί και τα επιδόματα Ή / ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΙΣΡΟΗ, πηγαίνει στο ΑΚΕΛ , το οποίο διανέμη στα μέλη τους μόνο ό, τι χρειάζονται.

Τα πολύτιμα
 περιουσιακά στοιχεία και  ρευστό του πλούσιου ΑΚΕΛ και θα λύσει σίγουρα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον Χριστόφια και το ΑΚΕΛ λόγω σφαλμάτων, κατορθώματων και λαθών.

ΟΗΕ και Φυσικό Αέριο, Αναβολή ερευνών


Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί, πότε, πού, τι, που και ΠΩΣ!!!.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ο Χριστόφιας της Αννούς θα το κάνει σίγουρα και πάλι,  θα «διευκολύνει την πρόοδο" σταματόντας τη διαδικασία γεώτρηση ...

Δεν μπορεί να
 αναστατώσει τους αδελφούς και τις αδελφές του .... η τον κατα τα άλλα αγαπητό του DOWN-UNDENER..

Αναβολή ερευνών για το φυσικό αέριο σκέφτεται ο ΟΗΕ
Ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί αναβολή της έναρξης γεώτρησης
Έντονος είναι ο προβληματισμός στους κύκλους των Ηνωμένων Εθνών ως προς το μέλλον της παρούσας φάσης των συνομιλιών, ιδιαίτερα μετά και τις εξελίξεις στο θέμα του φυσικού αερίου. Διπλωματικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η κατάρρευση των συνομιλιών ίσως να επέλθει «μια ώρα ενωρίτερα» αφού την πρώτη βδομάδα Οκτωβρίου αναμένεται να αρχίσει η γεώτρηση στο οικόπεδο «Αφροδίτη» της κυπριακής ΑΟΖ και σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμένονται και οι αντιδράσεις της Άγκυρας, αλλά και της τουρκοκυπριακής πλευράς.

Τις τελευταίες μέρες, τόσο η τουρκική όσο και η τουρκοκυπριακή πλευρά, προβαίνουν σε διασύνδεση του θέματος του φυσικού αερίου με τις συνομιλίες στο Κυπριακό ενώ αφήνουν να αιωρείται τελεσιγραφικά το δίλημμα «είτε λύση είτε γεώτρηση», και όπως εκτιμάται δεν αποκλείεται η τ/κ πλευρά, κατόπιν οδηγιών της Άγκυρας, να δημιουργήσει σοβαρή εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις.
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο ίσως να επιφέρει την κατάρρευση της διαδικασίας, η οποία τότε θα βρίσκεται και στα τελικά της στάδια (θα εναπομένουν άλλες 6 συναντήσεις μεταξύ των δύο ηγετών και η τριμερής στη Νέα Υόρκη), αφού ως γνωστό βάσει του πλάνου που συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο ηγετών στις 21 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα η τελευταία συνάντηση και θα ακολουθήσει πριν από τις 30 Οκτωβρίου η τέταρτη τριμερής στη Νέα Υόρκη.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι οι συνομιλίες που επαναρχίζουν την ερχόμενη Τρίτη θα έχουν άλλη μια σύντομη διακοπή μιας βδομάδας, λόγω της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η 66η συνεδρία της Γενικής Συνέλευσης θα αρχίσει στις 13 Σεπτεμβρίου, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην έδρα του διεθνούς οργανισμού την εβδομάδα που αρχίζει, στις 19 Σεπτεμβρίου.